Преместването на офиса ви е трудно, нека го направим вместо вас

В офиса има много работа, от обслужването на клиентите до срещите на служителите - координирането на преместването не трябва да бъде едно от тях. Hamalite.com е тук на всяка стъпка, за да се уверите, че вашето преместване е гладко и без стрес.


Опитът е всичко
Години наред Хамали София е в бизнеса и продължава да води индустрията в търговско, офис и индустриално опаковане, извозване и преместване на мебели.
Първа класа услуга, защото ние се грижим
Ние сме тук, за да ви помогнем при всякакви въпроси, които може да имате преди, по време на или след преместването. Ние сме на ваша страна за целия процес, за да доставим най-доброто качество на услугата и да гарантираме лесен преход към новия ви адрес.


Преместването е голяма крачка
Независимо дали имате малък апартамент или имение с 10 спални, всяко преместване изисква определени знания и умения, за да сте сигурни, че нещата вървят гладко и ефективно. От момента на попълване на нашия онлайн формуляр или обаждане на нашия екип, ние предлагаме най-високо качество на услугата, за да ви дадем невероятно преживяване.


Специализиран и опитен екип
Нашите пакетиращи служители и шофьори са на разположение през целия ден, за да заредите всичките си вещи и ценности в транспортните ни средства. Кой иска да носи своя диван на гръб и то по стълбите? Нека нашият екип го направи вместо вас, за да запази кръста и гърба ви здрави.
Координаторите на Хамали от Hamalite.com проверяват, че всички документи и адреси са в ред, за да ви уверят, че вашият ход ще се случи навреме.
Нашият сертифициран екип по преместване е бил обучен да се справя с всеки аспект на движението. Ние ще опаковаме всеки елемент за съвършенство, разопаковаме и поставете всеки елемент, докато седите и си почивате. Ние ще ви помогнем да се установите във вашия нов дом или офис, като същевременно се възползвате максимално от възможностите на новото си пространство.
Преместването е трудно! Нека го направим лесно за вас. Ние създадохме поредица от услуги, за да поемем цялата упорита работа и да освободим клиента от задълженията по цялостното преместване на офис или дом.


Опаковане до съвършенство
Нашите специалисти предоставят персонализирани инвентаризационни и опаковъчни процеси за всички ваши ценности. Всеки елемент се инвентаризира преди процеса на опаковане и се етикетира, за да сте сигурни, че всеки предмет е в безопасност и сигурност преди и по време на преместването.

Нашите организирани консултанти са тук на всяка стъпка от движението
Нашите специално обучени професионалисти ще управляват процеса на опаковане и преместване във вашия нов дом или офис.
Хамали София ще изхвърли и рециклира всички кутии  и опаковъчни материали по възможно най-екологичния начин.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж