Студенти хамали в София

Студенти Хамали Hamalite.com е организация с дългогодишен опит. Предлага услуги за пренасяне и транспортиране на различни видове товари в различни точки на София. Освен това се предлагат и други видове услуги, за които можете да прочетете на официалния сайт на организацията.
Основният приоритет за нас са хамалските услуги и транспорт, които в продължение на дълги години се превърнаха в професионални, качествени и удобни. Главната цел на Студенти Хамали Hamalite.com е клиентите винаги да остават доволни и отново да търсят услугите на организацията в бъдеще.


Разполагаме с екипи от професионалисти, необходима техника и складова база. Притежаваме собствен автопарк, в който са включени камиони и микробуси. Всички заявки на клиентите се  обработват моментално и се изпълняват стриктно и качествено в договорения срок. Превозваме както тежки, така и леки товари независимо дали е покъщнина, строителни материали или стоки.
Предлаганите от нас товаро-разтоварителните услуги са на най-високо професионално ниво. Нашите хамали са носачи с добра подготовка и опит. Те извършват хамалски услуги както с професионално оборудване, така и ръчно, например, ако в сградата няма асансьор хамалите пренасят предметите на ръце. Организацията предлага и услугата опаковане. Тук е моментът да отбележим, че опаковката също има значение. Благодарение на доброто опаковане и професионалните умения на носачите, багажът ще остане невредим след транспортировката му.
И в нашата организация съществува йерархия. Всички процеси на превоз, товарене, разтоварване се контролират от ръководител на екип. Той е лицето, което организира, координира и контролира изпълняването на поставените задачи.
Предлагаме превоз на товари, стоки, багажи до всяка точка на София. За нас е без значение какъв о обемът на заявените задачи – ние ги изпълняваме качествено и в срок. Благодарение на дългогодишната си практика услугите на Студенти Хамали Hamalite.com отговарят на всички европейски стандарти.  Екипите вършат отговорно и ефективно работата си, а нашите клиенти са винаги доволни.
Като професионалисти, препоръчваме на всеки наш настоящ и потенциален клиент преди да се заеме с пренасяне на своя офис, магазин или склад, да се обърне към нашите специалисти за съвет. Защото планираното преместване, е успешното преместване!
Винаги можете да се свържете с нас по телефона, e-mail или просто да се отбиете в някой от офисите ни в София. Нашите експерти ще обърнат внимание на всяко ваше желание и ще отговорят на всеки въпрос, колкото и маловажен да ви се струва той. Екипите на Студенти Хамали Hamalite.com реагират бързо (според графика и уговорените вече ангажименти), ефективно и отговорно. Защото втората ни главна цел, е да пестим времето на нашите клиенти!

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж