Преместване на багаж и мебели, сглобяване и разглобяване

Организация Студенти Хамали Hamalite.com предлага преместване, пренасяне, превоз и хамалски услуги в София. Преместването на багаж, стоки или товар не е лесен процес. Той изисква организация и стриктно спазване на срокове, тъй като в противен случай може да се проточи с дни, а понякога дори със седмици. Всички знаем колко бавно става едно преместване с помощта на приятели и познати. Винаги някой от тях закъснява, друг не успява да дойде, на трети му се чупи колата и какви ли още не причини възникват, а багажът все така си стои на едно място. Ето защо ние съветваме да се обръщате към професионалисти в тази област.


Колкото и лесно да изглежда на пръв поглед едно преместване на покъщнина, товари и други видове багажи, то всъщност представлява един сложен процес. Нека разгледаме вариант на пренасяне и транспортиране на едрогабаритни товари, било то големи и неподвижни мебели или техническо оборудване. Разбира се, че в този случай е трудно да разчитаме на непрофесионалисти. Първо, преди да се премести такъв багаж, е необходимо той да бъде демонтиран, разглобен и добре опакован.


Нашите хамали умеят да боравят с инструменти, а благодарение на дългогодишната си практика знаят, кои предмети и как именно  трябва правилно да се разглобяват и сглобяват. От вас се иска само едно, преди да поръчате дадената услуга - да се обърнете към специалистите на Студенти Хамали Hamalite.com, които да изпратят екип за оглед.
От голямо значение е преди преместването да се направи план, който да включва характеристиките за подхода към сградата, етажът, наличието на асансьор, размерите на мебелите и т.н. След направения подробен анализ от професионалисти, вече може да се уговарят дати и срокове на изпълнение на задачите. Важно е да се знаят характеристиките за адрес, подход, етаж и наличие на асансьор и на другия адрес, където ще бъде преместен багажът.
С помощта на нашите експерти, вие ще можете да осъществите преместване на мебели, оборудване, техника и други видове товари до всяка точка на София.

Студенти Хамали Hamalite.com предлага услугите си както за частни лица, така и за юридически – фирми, компании, търговски представителства, производители и др. Дори и в най-сложната ситуация, ние умеем да намерим най-подходящия изход.
Организацията е на разположение през седем дена от седмицата. На посочените контакти за връзка с нашите специалисти, вие ще получите цялата необходима информация. 
Всички разходи за услугите се определят към момента на поръчката, като на всеки клиент предлагаме най-изгодни и удачни предложения.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж