Професионалист

Един от най-важните избори при преместването ви е да разберете дали искате да го направите сами или предпочитате да наемете професионалисти. Първо се запознайте с опциите и бюджета си. Ако решите да наемете работници Хамали Hamalite.com са вашият правилен избор. Ние сме реномирана и надеждна компании, доказваща се ежедневно с мрежата ни от доволни клиенти.
Процесът на придвижване идва с безброй възможности за избор. Толкова много хора се чувстват напълно претоварени, преди да започнат да опаковат кутиите си. За щастие, ние сме тук, за да ви помогнем и да ви предоставим професионалните си услуги в сферата на хамалски и товаро-разтоварни услуги, опаковане на мебели, транспорт, извозване на стари мебели и почистване на мазета, тавани, дворове и строителни обекти.
Не е нужно да помръдвате дори и пръста си. Оставете тежкото повдигане на нас. Чрез реномирана компания като Хамали Hamalite.com няма да ви се налага да се притеснявате за повдигане и пренасяне на тежките ви кутии надолу по стълбите и навън. Освен това няма да се притеснявате и за надраскване, ожулване или счупване на вещите си, както и няма да ви се налага да молите приятели, за да ви помогнат с повдигането. Вместо това можете да се фокусирате върху гледането на децата си, домашния си любимец и други важни задачи. Или просто можете да се отпуснете и да си почивате.
Хамали Hamalite.com – професионалист в нужда се познава!

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж