Ползите от наемането на хамалски услуги

В деня на преместването на вашия офис или дом Хамали Hamalite.com пристига навреме с подходящите консумативи и оборудване - което ви спестява от не толкова забавната задача да събирате кутии и подложки за мебели в последната минута. В дългосрочен план наемането на реномирана компания, като Хамали Hamalite.com, ви спестява много часове лутане и хаос.

Като цяло наемането на хамалски и товаро-разтоварни услуги, опаковане на мебели, транспорт, извозване на стари мебели и почистване на мазета, тавани, дворове и строителни обекти ви спестява много от обичайните стресови ситуации. Нека не забравяме, че повдигането на всички тези кутии и нестабилни мебели няма да бъде като разходка в парка – особено, ако има много стълбища, за които да се притеснявате.

Hamalite.com ще се заеме и с координирането на цялостния ход по преместването на вашия дом или офис. Ще планира и най-добрия начин за правилно нареждане на транспортната техника - кои предмети отиват на първо и последно място - и как те са разположени в камиона. Без помощта на професионалналисти, като Hamalite.com, можете да загубите часове, за да се опитвате да поправите ситуацията - вместо да се отпуснете на дивана в новия си дом.

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си отлична изработка и първокласно обслужване на достъпна цена. Доверете ни се и бъдете сигурни, че вещите ви ще достигнат до крайната си дестинация безопасно.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж