Превоз и транспорт в София

Освен хамалски услуги, пренос, сглобяване и разглобяване,  Студенти Хамали Hamalite.com предлага и транспортни услуги. Нашите екипи от професионални носачи и шофьори ще транспортират качествено вашия багаж до всяка точка на София. Както вече писахме нашата организация започна своето съществуване преди около 20 години. С течение на времето и динамичната икономическа обстановка, нашите експерти стигнаха до извода, че е необходимо да разширим дейностите. Така започнахме да предлагаме нови услуги на пазара. Освен превозване и пренасяне, товарене и разтоварване, ние предлагаме и услуги по разчистване на тавани, мазета, покриви и др. За тези услуги можете подробно да прочетете в други раздели на нашия сайт. Нека сега обаче да се върнем към транспортирането. По-рано споменахме, че Студенти Хамали Hamalite.com разполага със собствена складова база и автопарк. В начичност имаме камиони и микробуси с различна товароподемност, както и необходимото оборудване за товарене и разтоварване на товари.
Автопаркът ни се състои от различни видове транспорт с оборудвани бордове. В нашите възможности е да превозваме дори най-тежки и обемисти товари. В зависимост от вида на товара се избира най-подходящ камион или микробус.
Нашите специалисти прилагат необходими техники, благодарение на които дори най-трудноподвижни предмети може да бъдат премествани и транспортирани. Организация ни е достатъчно голям логистичен партньор, за да доставя товари от различен вид до всяка точка в София.
Струва си да отбележим, че изпълняваме както еднократни заявки, така и дългосрочни. Превозваме стоки, строителни материали и други видове товари, като гарантираме тяхната цялост. В зависимост от срока на изпълнението на поръчката, предоставяме на разположение и складова площ за престой на превозваните товари. Главната ни задача е да покриваме нуждите и очакванията за качество и цена на желаната от клиентите услуга.
Разполагаме с високо квалифицирани шофьори. В тяхната компетенция е да ви осигурят бързо, качествено и безопасно преместване. Нашият автопарк, с който разполагаме, позволява различен тонаж и обем на доставките. Те могат да варират в голям диапазон. Ако се нуждаете от ефективни, бързи и качествени транспортни услуги, обърнете се към нас!
Натрупаният през годините опит ни позволява с лекота да реализираме всяко товарно транспортиране. С професионалното си отношение и отговорност, нашите експерти се справят с всякакви задачи така, че вашите заявки да бъдат винаги изпълнени професионално и своевременно.
За нас е от изключително значение да изпълняваме транспортните услуги качествено. Студенти Хамали Hamalite.com е винаги на разположение и в готовност да отговори на нуждите на клиента. За повече информация се обръщайте към нашите експерти на посочените контакти за връзка. 

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж