Извозване на строителни отпадъци

Както вече писахме Студенти Хамали Hamalite.com предлагат не само хамалски услуги, но и много други видове битови услуги, за които можете да прочетете в останалите рубрики на нашия сайт. Сред тях е и услугата извозване на строителни отпадъци. На всички е известно, че след като извършим строеж или ремонт на своя дом, офис, ние нямаме право да изхвърляме строителните отпадъци в обикновените контейнери за боклук, предоставени ни от общината по адреса. За този вид отпадъци има специални места за изхвърляне. Тъй като малко от нас зная, кои са тези места и къде именно се намират те, най-добре е да се обърнем към специалисти.
В случай, че сте провели грандиозен ремонт на своя дом, офис или магазин, можете да се обърнете към Hamalite.com, чийто екип бързо ще освободи вашия обект и прилежащите към него площи от натрупалите се строителни отпадъци.
Нашите специалисти работят професионално, бързо и качествено. Организацията разполага със собствен разнообразен автопарк и може да осигури необходимото транспортно средство от камион до самосвал. Безопасността при пренасянето и транспортирането е гарантирана.
Освен това, нашите служители използват необходимата техника и опаковъчни материали, с което осигуряват нужното удобство и защита от повреди и мръсотия в следствие на пренасяне на строителните отпадъци.
Услугите, които извършваме:
- Предварителен безплатен оглед.
- Доставяне на необходим транспорт за превоз на строителни отпадъци.
- Извозване на отпадъците.
- Превоз на строителни отпадъци до легитимни сметища и техни депа.
Студенти Хамали Hamalite.com осигуряват превоз на строителни отпадъци до всяка точка на София и периферията й. За нас няма непознати маршрути в столицата.
Работим бързо и качествено, като един от най-главните ни приоритети е спазването на договорените с клиента срокове и цени.
Цените се определят от обема и тонажа на строителните отпадъци, а също от мястото и подхода към него, сроковете – експресните поръчки повишават малко цената за разлика от стандартните срокове. Етажът, от който ще се изхвърлят отпадъците и наличието на асансьор. Ако обектът се намира на по-висок етаж, а асансьорът е стар, или е твърде малък или изобщо отсъства в сградата, са все фактори, които също влияят върху цената. Но, това не означава, че тези обстоятелства раздуват цените до безобразие. Държим да подчертаем, че Студенти Хамали Hamalite.com работят на достъпни цени. Защото преди всичко се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-оптимални предложения. Ето защо първоначално се изпраща екип за оглед на обекта, след което се изготвя оферта с крайна цена. За нас е важно доверието на клиента и перспективата да работим съвместно и занапред, затова подхождаме с висока степен на отговорност и професионализъм към всеки наш клиент.0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж