Етапи на работа

•    Безплатни оферти
 За да получите безплатната си оферта за услуги за преместване, просто ни предоставете подробности за заявката ви: данни за връзка, местонахождения, тип и размер на вещите, както и на какъв етаж сте.
След това ще Ви изпратим прогнозна цена, която ще трябва да потвърдите онлайн или по телефона. Не забравяйте, че можете да комбинирате с опаковане със специални кутии и професионални опаковки за пълно и безпроблемно преместване . Просто уточнете допълнително вашите нужди и ние ще приспособим услугата.•    Експертно зареждане
 
Ще се свържем с вас, преди края на предния работен ден, за да ви напомним за услугата. Уверете се, че има удобно място за паркиране, за да могат да се позиционират превозните ни средства. След като се срещнете с нашите експерти, можете да обсъдите каквито и да било специални заявки, каквито може да имате, например за вече опаковани вещи, които искате да бъдат на първо място, или дали някои кутии трябва да се обработват допълнително.
Нашият екип ще работи експертно и ще натоварва внимателно, пазейки вашите предмети в камиона. Те разполагат с цялото необходимо оборудване и съоръжения, за да извършват дори услуги за спешно придвижване, докато седите и гледате.

•    Сигурен транспорт

 Независимо дали преместването на дома ви или офиса е в рамките на квартала или друг квартал на София, бъдете сигурни, че вашето имущество е в сигурни ръце. Услугата за преместване е напълно застрахована, ако вашите артикули са опаковани от нашите професионалисти. Докато оставяте опаковката за нас, вашите предмети ще бъдат обхванати изцяло по време на транспортирането от точка А до точка В. Екипите са оборудвани с надеждни GPS системи, позволяващи им да доставят вашите мебели, лични вещи или търговско оборудване в най-кратки срокове чрез директен маршрут към новия ви адрес. Това е толкова лесно и просто! Просто осигурете удобно място за паркиране на екипа на мястото за доставка.


•    Гладко разтоварване
Hamalite.com ще направи всичко възможно, за да транспортираме товара до новия ви адрес възможно най-бързо, имайки се предвид трафика. При доставката разтоварването на вашите артикули ще се извършва със същата грижа и внимание към детайлите, както е извършен процесът на натоварване. Вашите предмети ще бъдат безопасно извадени от камиона и ще бъдат преместени в имота по сигурен и ефикасен начин. Момчетата за преместване ще поставят всяка кутия в определената за това стая (според вашата система за етикетиране). При поискване от ваша страна, те могат да съберат всякакви демонтирани мебели.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж