Логистични услуги

Нашата фирма предлага първокласна логистика на стоки, а също пълна гама висококачествени, комплексни, ефективни логистични услуги с температурен режим на съхранение на достъпни цени.
 
Логистичния център и централния офис на Хамали Hamalite.com са разположени на стратегическо място в гр. София. Разполагаме с  високо-технологична модерна складова база с голямо количество  палето-места за съхранение. Основната дейност на Хамали Hamalite.com е транспорт, вторична обработка на стоки, складиране на стоки с режим на съхранение до -20°C, управление на складовите наличности на клиентите и партньорите, с които работим. Към това, предлагаме и пакет от допълнителни логистични услуги
(логистика и палет мениджмънт), ориентирани към индивидуалните нужди на клиентите.

Ние сме логистична компания с дългогодишен опит в сферата, а нивото на удовлетвореност на клиентите ни е на високо ниво, което сме постигнали чрез стремежа ни да предоставим специфични и индивидуални решения за всеки наш клиент. Отговаряме със 100% отговорност и прецизност към задълженията, свързани с изискванията на нашите клиенти. Ние предлагаме сигурност по време на транспортирането на стоките и товарите. Винаги се стремим да повишаваме качеството на обслужване, като внедряваме иновативни разработки, технологии и решения. Гарантираме перфектно обслужване и уникални възможности на всеки наш клиент и партньор. Всички извършвани отХамали Hamalite.com дейности и услуги, както и сключените сделки, споразумения и договори, подписаните от клиента документи са подчинени на установените ОБЩИ СПЕДИТОРСКИ УСЛОВИЯ, а също и на приложимите законни юридически норми, с изключение на условията, за които страните изрично писмено са договорили.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж