Железопътен транспорт

Компанията Хамали Hamalite.com освен че е част от комбиниран транспорт,  организира самостоятелни жп превози на товари от различен тип – транзитни, износни, вносни, като разполага с индивидуален код за покриване на такси и жп навла. Съвместно с дългогодишните партньори, компанията предлага изгодни жп навла и условия за превози на различни видове товари. Освен това, сътрудничи с мрежа чуждестранни спедиторски фирми, сред които вече от няколко години е позната с много добро име на български спедитор и оператор в железопътния сектор на България.
Приоритет на фирмата е качественото обслужване, сигурността на стоките и товарите, спазването на договорените срокове и условия - всичко, което превръща сделките на клиентите  с Хамали Hamalite.com в успешни. Специалистите на фирмата предлагат първокласно обслужване, защото най-важното е клиентът винаги да остава доволен. Гарантирано е качеството на натоварване на стоките и товарите във вагоните.
Екипите на компанията проследяват движението на вагоните. Те се грижат не само за цялостта на товарите и тяхното успешно транспортиране, но и за своевременно информиране на клиента за тяхното текущо местонахождение. Организират превози с единични или група от няколко вагони, а също комплектни блок-влакове. Компанията организира превози както в страната, така и извън нея. Предлага и комбинацията вагон – камион – вагон. Стриктна транспортна, митническа документация, комбинирани и транзитни превози с претоварване, със складиране на товарите на български погранични морски пристанища и гари.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж