Почистване на мазета, тавани, дворове

Студенти Хамали Hamalite.com е организация с дългогодишен опит. Освен хамалски услуги, предлагаме и услуги за почистване на мазета, тавани и дворове във всяка точка на София. Обслужваме както идеалния център на столицата, така и крайните квартали и периферията й. За нас не съществуват непознати маршрути.
Нашите специалисти са с дългогодишен опит в хамалството, а от последните няколко години и в сферата на почистването на различни обекти и помещения. Работим качествено, бързо и ефективно седем дни от седмицата. Преди да приемем заявка, изпращаме екип за оглед на обекта. Огледът е безплатен. 
Занемарили сте вашия таван или мазето, които вече препълнени от ненужни вещи? Или дворът ви е в окаяно състояние, преливащ от стари клони, стари съборени огради и постройки? Екипите на нашата организация ще ви освободят от ненужното бреме.

При това на съвсем достъпни цени.
Услугите, които предлагаме:
1. Почистване на помещения от ненужни вещи, стара дървения и др.
2. Извършване на демонтаж и извозване на стари паркети, дюшемета, мокети, балатуми, ламперии.
3. Извозване на стара мебелировка – кресла, дивани, маси, секции, легла, гардероби, скринове, шкафове, столове, стари перални, печки, бойлери, хладилници, радиатори, тръби, дрехи и всякаква друга стара покъщнина от апартаменти, къщи, тавани и мазета.
4. Почистване на гаражи и складове. Извозваме стари части на автомобили, а също коли и мотори спрени от движение, както и всякакви други авточасти, счупени инструменти, неработещо производствено оборудване и др.
5. Почистване и извозване на чакъл и отпадъци от стрехи и покриви.
Тук държим да отбележим, че отпадъците се изхвърлят изключително на легални сметища.
Цената за почистване и извозване на отпадъците се определя от няколко фактора:
- От вида на отпадъците, техния обем и тежест.
- Етажът, от който ще се свалят отпадъците.
Студенти Хамали Hamalite.com разполага със собствен разнообразен автопарк и може да осигури необходимия за конкретния случай транспорт. Нашите специалисти се съобразяват с мястото, подхода към него и количеството отпадъци. Също така се отчита и самият процес на почистването.
Не на последно място е наличието на асансьор. Понякога дори и да го има в сградата, съвсем не означава, че бихме могли да го ползваме именно с такава цел. Както знаете, във всички стари сгради тези средства за предвижване са ненадеждни и не може да се разчита на тяхната сигурност. Поради наличието на стар асансьор в сградата, се налага свалянето на отпадъците да се извършва ръчно. Въпреки сложността на обекта обаче, нашите екипи ще съдействат бързо, ефективно и професионално.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж