Нашата фирма предлага първокласна логистика на стоки, а също пълна гама висококачествени, комплексни, ефективни логистични услуги с температурен режим на съхранение на достъпни цени.
 
Логистичния център и централния офис на Хамали Hamalite.com са разположени на стратегическо място в гр. София. Разполагаме с  високо-технологична модерна складова база с голямо количество  палето-места за съхранение. Основната дейност на Хамали Hamalite.com е транспорт, вторична обработка на стоки, складиране на стоки с режим на съхранение до -20°C, управление на складовите наличности на клиентите и партньорите, с които работим. Към това, предлагаме и пакет от допълнителни логистични услуги
(логистика и палет мениджмънт), ориентирани към индивидуалните нужди на клиентите.

Ние сме логистична компания с дългогодишен опит в сферата, а нивото на удовлетвореност на клиентите ни е на високо ниво, което сме постигнали чрез стремежа ни да предоставим специфични и индивидуални решения за всеки наш клиент. Отговаряме със 100% отговорност и прецизност към задълженията, свързани с изискванията на нашите клиенти. Ние предлагаме сигурност по време на транспортирането на стоките и товарите. Винаги се стремим да повишаваме качеството на обслужване, като внедряваме иновативни разработки, технологии и решения. Гарантираме перфектно обслужване и уникални възможности на всеки наш клиент и партньор. Всички извършвани отХамали Hamalite.com дейности и услуги, както и сключените сделки, споразумения и договори, подписаните от клиента документи са подчинени на установените ОБЩИ СПЕДИТОРСКИ УСЛОВИЯ, а също и на приложимите законни юридически норми, с изключение на условията, за които страните изрично писмено са договорили.

Компанията Хамали Hamalite.com освен че е част от комбиниран транспорт,  организира самостоятелни жп превози на товари от различен тип – транзитни, износни, вносни, като разполага с индивидуален код за покриване на такси и жп навла. Съвместно с дългогодишните партньори, компанията предлага изгодни жп навла и условия за превози на различни видове товари. Освен това, сътрудничи с мрежа чуждестранни спедиторски фирми, сред които вече от няколко години е позната с много добро име на български спедитор и оператор в железопътния сектор на България.
Приоритет на фирмата е качественото обслужване, сигурността на стоките и товарите, спазването на договорените срокове и условия - всичко, което превръща сделките на клиентите  с Хамали Hamalite.com в успешни. Специалистите на фирмата предлагат първокласно обслужване, защото най-важното е клиентът винаги да остава доволен. Гарантирано е качеството на натоварване на стоките и товарите във вагоните.
Екипите на компанията проследяват движението на вагоните. Те се грижат не само за цялостта на товарите и тяхното успешно транспортиране, но и за своевременно информиране на клиента за тяхното текущо местонахождение. Организират превози с единични или група от няколко вагони, а също комплектни блок-влакове. Компанията организира превози както в страната, така и извън нея. Предлага и комбинацията вагон – камион – вагон. Стриктна транспортна, митническа документация, комбинирани и транзитни превози с претоварване, със складиране на товарите на български погранични морски пристанища и гари.

Студенти Хамали Hamalite.com е организация с дългогодишен опит. Освен хамалски услуги, предлагаме и услуги за почистване на мазета, тавани и дворове във всяка точка на София. Обслужваме както идеалния център на столицата, така и крайните квартали и периферията й. За нас не съществуват непознати маршрути.
Нашите специалисти са с дългогодишен опит в хамалството, а от последните няколко години и в сферата на почистването на различни обекти и помещения. Работим качествено, бързо и ефективно седем дни от седмицата. Преди да приемем заявка, изпращаме екип за оглед на обекта. Огледът е безплатен. 
Занемарили сте вашия таван или мазето, които вече препълнени от ненужни вещи? Или дворът ви е в окаяно състояние, преливащ от стари клони, стари съборени огради и постройки? Екипите на нашата организация ще ви освободят от ненужното бреме.

0885 907 248    

0899 156 471

 

Услуги

  • Транспортни услуги в София и страната

  • Хамалски услуги в София

  • Товарене и разтоварване на Тирове,камиони,контейнери

  • Почистване на мазета, тавани, дворове, складове, гаражи

  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци

  • Преместване на пиана, рояли, каси, машини,медицинска апаратура

  •  Опаковане на лично имущество,мебели и багаж